Ontwerp en ontwikkeling van je website.

Stassen Webdesign ontwerpt en ontwikkelt websites die je gemakkelijk zelf kunt beheren, met speciale aandacht voor mobiel gebruik.

Duur websiteontwikkeling

Soms is het mogelijk om al binnen drie weken je website klaar voor publicatie te hebben. Indien je wat complexere wensen voor uw website hebt, kan dit de doorlooptijd verlengen. Op basis van een inventarisatie van wensen en eisen samen, is het mogelijk om de daadwerkelijke doorlooptijd in kaart te brengen.

Kosten van het ontwikkelen van een website

Aan de hand van jouw wensen en eisen, stellen we een offerte op maat voor je op. Een belangrijke factor in de kosten is de inhoud van de website: wil je dat teksten voor je geschreven worden, of maak je ze zelf? Wil je de website zelf indelen en structureren, of wil je dat voor je laten doen? En heb je al een huisstijl en/of logo, of wil je dat laten ontwerpen? Hoeveel aandacht wil je besteden aan vindbaarheid via Google?

Oftewel: het niveau van afwerking heeft in grote mate invloed op de kosten die je kunt verwachten bij websiteontwikkeling.

En daarna?

Nadat je website naar tevredenheid gepubliceerd is, kun je de inhoud van je website altijd zelf beheren. Als je er ook zeker van wil zijn dat je website op technisch vlak altijd actueel blijft, is de dienst Altijd Up-to-date wellicht iets voor je.